vakantieverblijven Hoeve de Ster
Het landschap achter de hoeve, rechts ziet u nog net de kerktoren van St.Geertruid

Ga direct naar:
Omgeving (incl. links) Prijzen Contact
Indeling woning en appartementen Betaling kleine lettertjes
Foto's accomodaties Routebeschrijving Agenda
Foto's Hoeve Aankomst/Vertrek Rijksmonument Huisdieren


U logeert bij ons in een oud-limburgse (beschermd rijksmonument) boerderij die niet meer als zodanig in gebruik is. Een gedeelte ervan hebben we verbouwd tot:
 • een volledig ingerichte luxe vakantiewoning voor zes tot acht personen;
 • twee volledig ingerichte vakantieappartementen voor twee (tot vier) personen.

  Indeling Vakantie woning:
  Begane grond:ruime woonkamer
  aparte ruime keuken met vaatwasser en oven
  extra toilet in halletje.
  Etage:slaapkamer met 4 een-persoons bedden (+ dekbedden)
  slaapkamer met 2 een-persoons bedden (+ dekbedden)
  badkamer met douche, toilet en wastafel

  Indeling twee (tot vier) persoons (binnen) appartement:
  Begane grond:woonkamer met keukenblok
  aparte slaapkamer met 2 een-persoons bedden (+ dekbedden)
  badkamer met douche, toilet en wastafel

  Er is extra slaapgelegenheid voor twee personen in de woonkamer met behulp van een uitvouwbare slaapbank.

  Indeling twee (tot vier) persoons (buiten) appartement:
  Begane grond:aparte keuken met vaatwasser en oven
  woon/slaapkamer met 2 een-persoons bedden (+ dekbedden)
  badkamer met douche, toilet en wastafel

  Vanuit het twee persoons (buiten) appartement heeft u een mooi uitzicht op de tuinen naast en achter de boerderij. Dit appartement heeft eventueel extra slaapgelegenheid voor twee personen in de woon/slaapkamer met behulp van een uitvouwbare slaapbank.

  Alle appartementen en de vakantiewoning worden verwarmd door centrale verwarming, er is kleurentelevisie op kabel en centraal is er een aparte berging met wasmachine en droger. Zowel op het erf als achter de boerderij ("Het gasten-weitje") kunt u buiten zitten en gebruik maken van de zitjes en tuin meubelement.

  terug naar boven  De omgeving (klik op de onderstreepte tekst):
 • ECKELRADE (gemeente eijsden-margraten ) is een klein (typisch Limburgs) dorpje met mooie oude boerderijen omgeven door akkerland, weilanden, hoogstamboomgaarden en bos o.a. het "SAVELSBOS", een schitterend natuurreservaat met grotten en een oude vuursteenmijn. U kunt hier eindeloos wandelen en fietsen (Hoeve de Ster ligt langs het parcours van de Amstelgoldrace).
 • maastricht (8 km tot aan het centrum) is alom bekend vanwege haar bourgondische sfeer, vele historische bezienswaardigheden, kunst, cultuur, gezellige winkelstraten, heel veel terrasjes en eetgelegenheden.
 • eijsden (4 km) is fraai gelegen aan de Maas en heeft schilderachtige pleintjes en straten en een schitterend waterrecreatiegebied (grindgaten). Het natuurreservaat langs de Maas tussen Maastricht en Eijsden is een bijzonder wandelgebied.
 • valkenburg a/d geulle (10 km) is een van de oudste toeristenplaatsen van Nederland met alle daarmee verbonden attracties en tal van bezienswaardigheden. Tevens is het een kuuroord vanwege zijn thermaalbad "Thermae 2000". In het Holland Casino kunt U een gokje wagen.
 • Een dagje tussen de dieren van het Gaiapark in Kerkrade (25 km) of genieten van de wereldtuinen van Mondo Verde of van de sneeuw op de pistes van snowworld in landgraaf (25 km).
 • Buitenlandse steden als aken (Duitsland), luik en tongeren (Belgi) liggen op 30 km afstand. De Belgische Voerstreek en Ardennen en de Duitse vulkaan-EIFEL zijn binnen handbereik.
 • Wil je eens een WOLF in het echt ontmoeten. Vlak over de grens met belgie (20 km) kan dat in de wolvenopvang.

  WE ZIJN HET HELE JAAR GEOPEND

  terug naar boven


  Agenda:
 • Kijk voor doe en bekijk dingetjes ook eens in de agenda van Uit in Limburg.
 • Kijk voor meer wandelingen eens op wandelgidszuidlimburg.


  Aankomst en vertrek:
  Week:van vrijdag tot vrijdag of van maandag tot maandag (in overleg)
  Weekend:van vrijdag tot maandag (3 overnachtingen)
  Midweek:van maandag tot vrijdag (4 overnachtingen)

  Tussen 15.00 uur en 20.00 uur kunt u bij ons de sleutel van uw accommodatie ophalen. Wij verzoeken u de laatste dag voor 10.30 uur de sleutel weer in te leveren. Dit in verband met het gereed maken van onze appartementen en vakantiewoning voor onze volgende gasten.

  terug naar boven

  Hoe zijn wij te bereiken?
 • Met de auto vanuit het noorden: Autosnelweg A2 Amsterdam-Maastricht-Luik (B) Voorbij Maastricht neemt u afrit 56 richting Gronsveld/St.Geertruid. Bovenaan de afrit moet u linksaf over de autosnelweg. Bij de rotonde gaat u rechtsaf, vervolgens houdt u links aan (richting St. Geertruid). Bovenaan de heuvel waar het bos ophoudt, neemt u de tweede weg links. Dit is de Dorpsstraat in Eckelrade.

 • Met het openbaar vervoer: Vanaf station Maastricht kunt u tot 17.00 uur lijn 56 nemen. Na 17.00 uur neemt u lijn 57. U stapt uit bij halte Molenweg in Eckelrade. Daarna loopt u een stukje terug en loopt u de dorpsstraat in. Dan is het nog ongeveer zeven minuten lopen tot aan onze boerderij.

  Hoeve


  terug naar boven
  Huisdieren:
  Uiteraard zijn huisdieren ook welkom op Hoeve de Ster, maar voor hen gelden ook enkele speciale regeltjes. Zo mogen zij niet op ons eigen terrein uitgelaten worden. Binnen vijf minuten wandelen bent u immers buiten het dorp en kunnen ze lekker ravotten tussen de weilanden. Let wel! Er zijn plekken in het Savelsbos, waar uw huisdier aangelijnd dient te worden, zoals op de borden staat aangegeven. De huisdieren mogen niet onbeheerd in de appartementen achter gelaten worden. Verder dient u erop te letten dat uw huisdieren op geen enkele wijze een gevaar betekenen voor onze eigen dieren.


  PRIJZEN tot 01-01-2013:
  (Let op!: de prijzen zijn allemaal in EURO, inclusief toeristenbelasting en verbruiks kosten (elektriciteit, water en dergelijke), die hoeven dus niet meer apart te worden betaald.)
  dag weekend midweek week
  1 nacht 3 nachten 4 nachten 7 nachten
  Appartementen (twee-persoons)
  normale prijs 89,- 178,- 212,- 297,-
  hoogseizoen* 103,- 207,- 241,- 349,-
  Woning (6 personen)
  normale prijs 143,- 287,- 321,- 463,-
  hoogseizoen* 157,- 315,- 349,- 504,-

  * hoogseizoen ( 29 juni t/m 18 augustus, 21 december t/m 5 januari 2014).

  terug naar boven


  boven genoemde prijzen zijn exclusief:
  eindschoonmaak (indien gewenst) 16,- twee (tot vier) persoons
  30,- Vakantie woning
  dekbedovertrek/lakenset (indien gewenst) 6,- per persoon
  badhand- en vaatdoeken (indien gewenst) 1,50 per set
  eventuele waarborgsom (bij aankomst te voldoen) 70,-


  terug naar boven  Contact:
  Voor meer informatie, data, reserveringen en formulieren kunt u altijd even bellen. Tel: +31 (0)6 41 46 08 06
  Wij spreken nederlands, engels, duits en limburgs.
  U kunt ons ook een e-mail sturen: info@hoevedester.nl


  Betaling:
  De helft van het totaalbedrag dient betaald te worden tegelijkertijd met het verzenden van het reserveringsformulier. Het restant ontvangen wij graag zes weken voor de dag van aankomst. Bij aanmelding binnen zes weken voor de dag van aankomst dient het gehele bedrag in een keer betaald te worden. BANK: Rabobank rekeningnr: 13.35.20.234 t.n.v. Hoeve de Ster.
  IBAN: NL34 RABO 0133 5202 34 BIC: RABONL2U  Rijksmonument:
  Evenals voorgaande jaren, zullen ook dit jaar weer de baten uit verhuur van de vakantiewoning en de appartementen ten goede komen aan het onderhoud en behoud van dit rijksmonument. Met uw verblijf steunt u de instandhouding van een uniek stukje nederland.


  Annulering:
  Bij annulering van tenminste 8 weken vr de eerste dag van uw verblijf wordt deel van de verblijfskosten verrekend. Bij annulering daarna, dus ook tijdens uw verblijf, is het volledige boekingsbedrag verschuldigd. Een eventuele annulering is niet herroepbaar.


  kleine lettertjes:
  Hoeve de Ster is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan of het kwijtraken van meegebrachte spullen. U bevind zich op Hoeve de Ster op eigen risico.  terug naar boven


  ... dit is het einde van deze pagina, bedankt voor u bezoek aan de website van vakantieverblijven Hoeve de Ster!